• Jouw persoonlijke energieverbruiksmanager


  • Bespaar gemiddeld 8% op je energierekening


  • Inzicht in energie- en gasverbruik


  Geplaatst op 28 april 2016

Inmiddels heb ik de iungo energie manager 4 maanden in gebruik, en ben alleen maar positief over het product en het bedrijf.

Zoals door velen al aangegeven, is het installeren en in gebruik nemen echt een fluitje van een cent. Er is totaal geen technische  kennis nodig om dit te kunnen doen.

Daarnaast is het eigen verbruik van de iungo dusdanig laag, dat ook de kosten om de iungo in gebruik te hebben er laag is. Het opgenomen vermogen van gemiddeld 2,4 Watt geeft een extreem laag verbruik van  21,024 kWh per jaar, wat neerkomt op  ca 4,42 Euro per jaar. De kosten van een paar  USB laders die in het stopcontact blijven zitten is hoger.

Mijn keuze voor iungo is ook gebaseerd op het feit dat het systeem niet alleen via een browser toegankelijk is, maar ook via de API (Application Programming Interface), waardoor een hobbyist zich heerlijk kan uitleven om de data van de iungo beschikbaar te maken in eigen websites of applicaties.

Lukt dat dan niet helemaal, en heb je nog wat vragen, dan is de support van iungo echt super.

Gebruikers interface is zeer overzichtelijk en duidelijk, en in de afgelopen maanden steeds mooier geworden. De firmware updates gaan snel en foutloos. Ook hier weer zeer eenvoudig, met twee klikken en maar heel even wachten.

Het is zeker een product dat ik iedereen aan kan bevelen, en het maakt je heel bewust van je energie verbruik. De eerste besparingen realiseren is dan ook een makkie, want meten is weten.

Terug naar overzicht

Other news

loading...
  • apparaten bedienen


    Wat kost de verlichting? En hoeveel energie verbruikt je tv-decoder? Met tussenstekkers biedt iungo inzicht per apparaat en kun je ze zelfs op afstand aan- en uitzetten. Zo houd je controle over de energieverbruikers. Met behoud van comfort.

    Lees meer
 

 

icon-inzicht-energieverbruik2

inzicht in energieverbruik

 

iungo geeft realtime inzicht in je energieverbruik. Ontdek welke apparaten de meeste energie verbruiken. En welke acties je vervolgens kunt ondernemen om te besparen. Elke 10 seconden ververst iungo de gegevens. Zo zie je direct wat er gebeurt. 

Lees meer

 

 

icon-apparaten-bedienen-new

controle over apparaten

 

De tv of geluidsinstallatie aan laten staan? Met één klik schakel je de apparaten aan of uit. Gewoon vanuit je bed of vanaf je werk. En het mooie is: iungo is binnenkort ook te koppelen met bestaande systemen. Handig!

Lees meer

Lampen bedienen

 

Ook lampen zijn met behulp van tussenstekkers op afstand te bedienen. Zo staan ze nooit onnodig aan. Zet ze eenvoudig aan of uit via je smartphone, tablet of computer. Maak je gebruik van draadloze systemen? Dan zijn ze binnenkort simpel te koppelen aan iungo.

Lees meer

Realtime inzicht in energie- en gasverbruik

 

Met iungo heb je altijd realtime inzicht in je energie- en gasverbruik. Via smartphone, tablet en computer zie je in één oogopslag wat je verbruikt. En belangrijker nog: wat het kost. Alle gegevens worden overzichtelijk gepresenteerd. Zo wordt besparen heel eenvoudig. 

LEES MEER

 

 

onafhankelijk en abonnementsvrij

onafhankelijk en abonnementsvrij

 

iungo is abonnementsvrij en niet gebonden aan een energiemaatschappij. Dat betekent: geen maandelijkse kosten, wel gratis updates. En stap je over naar een andere energieleverancier? Of ga je verhuizen? Dan verhuist iungo gewoon met je mee.

LEES MEER

 

 

duurzaam gemaakt

 

iungo staat voor duurzaam. En is daarom ook duurzaam ontwikkeld. De onderdelen die zijn gebruikt, brengen zo min mogelijk schade aan onze planeet. Een bewuste keuze dus. Geen tantulm (coltan) of Lithium, maar keramische condensatoren en een Super Cap.

 

Lees meer

 

zonnepanelen meten

Zonnepanelen op het dak? Dan wil je weten wat ze opleveren. Met iungo krijg je inzicht in de prestatie in combinatie met je eigen energieverbruik. Ontdek hoeveel energie ze opwekken, wat je aan energie verbruikt en wat je uiteindelijk bespaart. 

LEES MEER

 

zonnepanelen meten

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN