• Jouw persoonlijke energieverbruiksmanager


  • Bespaar gemiddeld 8% op je energierekening


  • Inzicht in energie- en gasverbruik


  Geplaatst op 23 march 2015

Sinds drie weken heb ik een iungo in de meterkast en een losse, metende schakelaar.  Meerdere keren per dag kijk ik even op mijn smartphone naar het verbruik en de opbrengst van mijn zonnepanelen. Alles zie ik in mooie grafieken die het actuele gebruik, maar ook eendagverbruik aangeven. Zelfs mijn energiekosten per dag kan ik aflezen vanuit mijn stoel. Extra leuk omdat ik ook de opbrengsten van mijn panelen zie. Dus soms een dag geld terug krijg. Wat word ik mij nu bewust van ongunstige apparaten! De schakelaar heeft al aan meerdere apparaten gehangen en maakt bijvoorbeeld duidelijk dat mijn diepvries wel erg vaak aanslaat. En dat mijn koffiezetter als die uit staat ook nog 0.5 watt gebruikt.

Ik weet nu al zeker dat ik door komende besparingen mijn iungo snel terug zal verdienen. En sinds kort is er een internetoptie bij. Dus ook vanaf plekken buitenshuis kan ik mijn verbruik en opbrengst monitoren. En zelfs apparaten aan- of uitzetten (met die externe schakelaar). Een verrassend leuke optie zag ik vrijdag 20 maart: de zonsverduistering was goed te volgen in de grafiek van de zonnepanelen. Al met al: zeer tevreden, ook met de service vanuit het iungo-kantoor.

Terug naar overzicht

Other news

loading...
  • apparaten bedienen


    Wat kost de verlichting? En hoeveel energie verbruikt je tv-decoder? Met tussenstekkers biedt iungo inzicht per apparaat en kun je ze zelfs op afstand aan- en uitzetten. Zo houd je controle over de energieverbruikers. Met behoud van comfort.

    Lees meer
 

 

icon-inzicht-energieverbruik2

inzicht in energieverbruik

 

iungo geeft realtime inzicht in je energieverbruik. Ontdek welke apparaten de meeste energie verbruiken. En welke acties je vervolgens kunt ondernemen om te besparen. Elke 10 seconden ververst iungo de gegevens. Zo zie je direct wat er gebeurt. 

Lees meer

 

 

icon-apparaten-bedienen-new

controle over apparaten

 

De tv of geluidsinstallatie aan laten staan? Met één klik schakel je de apparaten aan of uit. Gewoon vanuit je bed of vanaf je werk. En het mooie is: iungo is binnenkort ook te koppelen met bestaande systemen. Handig!

Lees meer

Lampen bedienen

 

Ook lampen zijn met behulp van tussenstekkers op afstand te bedienen. Zo staan ze nooit onnodig aan. Zet ze eenvoudig aan of uit via je smartphone, tablet of computer. Maak je gebruik van draadloze systemen? Dan zijn ze binnenkort simpel te koppelen aan iungo.

Lees meer

Realtime inzicht in energie- en gasverbruik

 

Met iungo heb je altijd realtime inzicht in je energie- en gasverbruik. Via smartphone, tablet en computer zie je in één oogopslag wat je verbruikt. En belangrijker nog: wat het kost. Alle gegevens worden overzichtelijk gepresenteerd. Zo wordt besparen heel eenvoudig. 

LEES MEER

 

 

onafhankelijk en abonnementsvrij

onafhankelijk en abonnementsvrij

 

iungo is abonnementsvrij en niet gebonden aan een energiemaatschappij. Dat betekent: geen maandelijkse kosten, wel gratis updates. En stap je over naar een andere energieleverancier? Of ga je verhuizen? Dan verhuist iungo gewoon met je mee.

LEES MEER

 

 

duurzaam gemaakt

 

iungo staat voor duurzaam. En is daarom ook duurzaam ontwikkeld. De onderdelen die zijn gebruikt, brengen zo min mogelijk schade aan onze planeet. Een bewuste keuze dus. Geen tantulm (coltan) of Lithium, maar keramische condensatoren en een Super Cap.

 

Lees meer

 

zonnepanelen meten

Zonnepanelen op het dak? Dan wil je weten wat ze opleveren. Met iungo krijg je inzicht in de prestatie in combinatie met je eigen energieverbruik. Ontdek hoeveel energie ze opwekken, wat je aan energie verbruikt en wat je uiteindelijk bespaart. 

LEES MEER

 

zonnepanelen meten

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN