000 webshopgiftcard           vvv bon

Webshop Giftcard of een VVV Cadeaukaart? 

Ben je in het bezit van een VVV-Cadeaukaart of een Webshop Giftcard? Dan kun je deze verzilveren in onze webshop. Na het afronden van je bestelling ga je naar de betaalpagina (iDeal) en daar vul je de unieke code van jouw kadokaart in en de betaling wordt voltooid. Heb je meerdere kaarten dan vul gewoon meerdere kaarten in. Het bedrag wordt automatisch van de VVV-Cadeaukaart of van de Webshop Giftcard afgeschreven.

Wil je iets kopen met een hogere waarde dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard? Geen probleem! Je kiest als eerste betaalmethode de Webshop Giftcard en betaalt het restantbedrag via iDeal.

Is de waarde van je aankoop lager dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard? Dan blijft het resterende tegoed gewoon op jouw VVV-Cadeaukaart of van de Webshop Giftcard staan. Deze kun je later, maximaal een jaar na activering, bij een webshop van je keuze besteden.

 

Ideal

Betalen met iDeal
Door middel van een betaling met iDeal kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde online betaalomgeving. We maken gebruik van één van de meest beveiligde online betalingssystemen in samenwerking met Mollie. Onderstaande banken worden geaccepteerd in onze webshop:

ABN Amro
ASN Bank
Friesland Bank
ING
Rabobank
SNS Bank
Regiobank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers
Knab

 

 facturen

 Betalen per factuur

Wanneer je er voor kiest om per factuur te betalen ontvang je na het afronden van de bestelling een mail met een link naar de bestelling. Hier staat de factuur in PDF weergegeven. de factuur kan dan betaald worden via internetbankieren. Na ontvangst van de betaling versturen wij de bestelling.