breakoutbox plus

De breakoutbox plus gaat nog verder dan de normale breakoutbox. Je kunt niet alleen één of twee Solar-installaties aansluiten, met de breakoutbox plus ...
25.50 inclusief 21% BTW

De breakoutbox plus gaat nog verder dan de normale breakoutbox. Je kunt niet alleen één of twee Solar-installaties aansluiten, met de breakoutbox plus kun je ook nog een extra apparaat op de P1-poort aansluiten. Dus een combinatie van de splitter en de breakoutbox. Natuurlijk is het aansluiten van een pulsgever voor de watermeter of een laadpaal ook mogelijk bij de breakoutbox plus.

De opbrengst van de zonnepanelen wordt weergegeven in duidelijke grafieken. Zo zie je exact hoeveel energie je van de energieleverancier ontvangt of hoeveel er wordt teruggeleverd. Net als bij de normale breakoutbox is er een bruto productiemeter nodig om de zonnepanelen of de laadpaal te monitoren. Voor het uitlezen van de watermeter is een breakoutbox en een pulsgever voor de watermeter nodig. Deze zijn te bestellen in de webshop van IUNGO.

Ben je van plan een 2e solar-installatie aan te sluiten, bestel dan een 2de S0 kabel. Langere kabels zijn te bestellen bij accessoires. 
Om de kabel voor de pulsgever voor de watermeter te verlengen, kijk dan hier.  

 

Wil je meer weten over het verschil tussen pulgevende meters en digitale meters, in dit artikel wordt alles uitgelegd.  https://www.iungo.nl/nl/nieuws/i/33-nieuws/218-modbus-versus-pulsgever

• splitst de p1-poort van de slimme meter
• geschikt voor alle Solar-systemen in combinatie met een bruto productiemeter
• inzicht in opbrengst zonne-energie
• inzicht in de teruglevering
• Ook geschikt om pulssensoren aan te sluiten om het waterverbruik te meten
• breakoutbox plus
• 1 verbindingskabel bpm (0,6 meter) Heb je een 2e kabel nodig, laat dit dan even weten.
• 1 phoenix connector. Meer mogelijk op aanvraag.
Afmetingen (lxbxh): 69x44x23 mm
Gewicht: 45 g
Materiaal behuizing: PC ABS
Voeding: via energiecontroller iungo
Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING