1 fase modbus kwh meter

Met deze 1 fase Modbus SDM220 kWh meter kan je het verbruik van apparatuur met een groot vermogen uitlezen via IUNGO. Apparatuur zoals zonnepanelen, l ...
55.50 inclusief 21% BTW

Met deze 1 fase Modbus SDM220 kWh meter kan je het verbruik van apparatuur met een groot vermogen uitlezen via IUNGO. Apparatuur zoals zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen hebben wij inmiddels ervaring mee, wil je andere apparatuur uitlezen? Laat dit ons even weten.

Voordeel van een Modbus kWh meter is dat deze digitale meter de exacte meterstanden doorgeeft aan IUNGO. Zeker als je nieuwe zonnepanelen gaat plaatsen heeft deze meter voordelen omdat hij gelijk loopt met de omvormer. Al onze Modbus kWh meters zijn MID gekeurd en worden  geconfigureerd geleverd. 

Er kunnen ruim 30 Modbus SDM220 kWh meters aan IUNGO worden aangesloten. Bij je bestelling maken wij de meters gebruiksklaar zodat je ze simpel aan kunt sluiten. 

Let op: Voor het aansluiten van deze meters heb je ook een speciale Modbus USB stick nodig, die is ook te vinden in onze webshop, zonder deze USB Stick is het niet mogelijk om de meters aan te sluiten op IUNGO. Er is maar 1 USB stick nodig, ook bij meerdere Modbus meters.

- Digitale kWh meter
- Geeft meterstanden door dus ook na stroomuitval correcte standen
- Modbus kWh meter
- De Modbus kWh meter wordt geconfigureerd geleverd
Voltage: 230VAC
Minimale stroom: 0,25A
Nominale stroom: 5A
Maximale stroom: 100A
Frequentie: 50/60 Hz
Impuls constante (k): 1000 imp/kWh (progammeerbaar)
Pulsuitgang: 2x S0 ( 1 progammeerbaar)
Communicatie: RS485 - Modbus
Nauwkeurigheid: Class 1 IEC62053-21 Class B EN50470-3
Breedte: 2 eenheden (35mm)
Montage: Din rail
Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING