NodOn tussenstekker met energiemeting

Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen schakelen? Dan is de NodOn tussenstekker zeer ...
54.50 inclusief 21% BTW

Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen schakelen? Dan is de NodOn tussenstekker zeer geschikt. De mooie compacte tussenstekker is geheel draadloos te bedienen vanuit het IUNGO dashboard. Het verbruik van het aangesloten apparaat wordt draadloos naar IUNGO verzonden. Zo kun je vanaf je smartphone, laptop of ander apparaat het verbruik in de gaten houden. Bovendien ondersteunt de NodOn Z-Wave Plus.

De NodOn tussenstekker kan metingen verzorgen voor apparaten tot 1800 Watt. Een leuk verschil ten opzichte van andere tussenstekkers: Je krijgt 6 bandjes meegeleverd in verschillende kleuren, zo kan je hem naar eigen smaak kleur geven! Door zijn compacte design neemt hij ook weinig ruimte in en dekt hij geen andere stopcontacten af. Het aanmelden van de NodOn in het IUNGO systeem verloopt op precies dezelfde manier zoals bij de andere Z-Wave tussenstekkers.

Bestel je hem tegelijk met een IUNGO controller, dan zorgen wij dat de tussenstekker aangemeld op de IUNGO controller bij je aankomt. Zodat je meteen kunt starten en niet eerst alles hoeft aan te melden. 

Let op: In sommige gevallen is het bereik van 1 tussenstekker niet voldoende, zeker als het een grote afstand betreft naar een schuur. Een goede oplossing kan zijn om meerdere Z-Wave tussenstekkers aan te schaffen. Samen zorgen deze namelijk voor een groter bereik. Zorg er altijd voor dat ze allemaal in het stopcontact zitten, ze doen namelijk ook dienst als repeater. 

• apparaten op afstand aan- en uitzetten
• inzicht in energieverbruik van apparaten
• draadloze bediening
• handmatig te bedienen
• eenvoudig te koppelen aan iungo
• geschikt voor elk Nederlands stopcontact
• via tijdschema te automatiseren
• 1 tussenstekker
• handleiding
Frequentie: 50-60 Hz
Z-wave frequentie: 868 MHz
Z-wave type: Slave device
Retourmelding status: ja
Routing functionaliteit: ja
Bereik: tot 20m binnenshuis (afhankelijk van diverse factoren)
Functionaliteit: schakelaar, energiemeter
Max. schakelvermogen: 1800W
Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING