- €21.85

Fibaro pakket

Bestel er meteen 3     Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen schakel ...
€191.85 170.00 inclusief 21% BTW

Bestel er meteen 3    

Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen schakelen? Dan is deze tussenstekker heel geschikt. De mooie compacte tussenstekker is geheel draadloos te bedienen vanuit het IUNGO dashboard. Het verbruik van het aangesloten apparaat wordt draadloos naar IUNGO verzonden. Zo kun je vanaf je smartphone, laptop of ander apparaat het verbruik in de gaten houden. 

Het design van deze veelzijdige stekker heeft veel aandacht gekregen. De stekker is uiterst compact waardoor er geen andere stopcontacten afgedekt worden. Door de gekleurde ledring zie je in één oogopslag of de stekker is ingegeschakeld en hoeveel het apparaat ongeveer verbruikt. Met dit pakket heb je ook geen last van een te klein netwerk. Omdat het 3 stekkers zijn, versterken ze samen het netwerk en zorgen ze voor een groter en sterker bereik. 

 

Geschikt voor IUNGO energiecontroller. Bestel je ze gelijk met je energiecontroller, dan melden wij de stekkers meteen aan op IUNGO en kan je ze direct gebruiken. Lekker handig!

Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING