1 fase modbus kwh meter (smal)

Met deze 1 fase Modbus SDM120 kWh meter kan je het verbruik van apparatuur met een normaal vermogen uitlezen via IUNGO. Installaties zoals zonnepanele ...
56.50 inclusief 21% BTW

Met deze 1 fase Modbus SDM120 kWh meter kan je het verbruik van apparatuur met een normaal vermogen uitlezen via IUNGO. Installaties zoals zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen daar hebben wij inmiddels ervaring mee, wil je andere installaties uitlezen? Neem gerust contact op.

Voordeel van een Modbus kWh meter is dat deze digitale meter de exacte meterstanden doorgeeft aan IUNGO. Zeker als je nieuwe zonnepanelen gaat plaatsen heeft deze meter voordelen omdat hij gelijk loopt met de omvormer. Al onze Modbus kWh meters zijn MID gekeurd en kunnen geconfigureerd verstuurd worden.   

Er kunnen ruim 30 Modbus SDM120 kWh meters aan IUNGO worden aangesloten. Bij je bestelling maken wij de meters gebruiksklaar zodat je ze simpel aan kunt sluiten. 

Let op: Voor het aansluiten van deze meters heb je ook een speciale Modbus USB stick nodig, die is ook te vinden in onze webshop, zonder deze USB Stick is het niet mogelijk om de meters aan te sluiten op IUNGO. Er is maar 1 USB stick nodig, ook bij meerdere Modbus meters.

- Smalle Digitale kWh meter
- Geeft meterstanden door dus ook na stroomuitval correcte standen
- Modbus kWh meter
- De Modbus kWh meter wordt geconfigureerd geleverd
Voltage: 230VAC
Nominale stroom: 5A
Maximale stroom: 45A
Frequentie: 50/60 Hz
Impuls constante (k): 1000 imp/kWh (progammeerbaar)
Pulsuitgang: S0 ( 1 progammeerbaar)
Communicatie: RS485 - Modbus
Nauwkeurigheid: Class 1 IEC62053-21 Class B EN50470-3
Breedte: 1 eenheden (17mm)
Montage: Din rail
Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING