- €5,-

TKB Home pakket

Bestel er meteen 3 en ontvang € 5,- korting.  Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit k ...
€125.85 120.85 inclusief 21% BTW
Plaats in mandje
Momenteel niet op voorraad, wij informeren u over de levertijd.

Bestel er meteen 3 en ontvang € 5,- korting. 

Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen schakelen? Dan zijn de TKB Home tussenstekkers zeer geschikt. De tussenstekkers zijn geheel draadloos te bedienen vanuit het IUNGO dashboard. Het verbruik van het aangesloten apparaat wordt draadloos naar IUNGO verzonden. Zo kun je vanaf je smartphone, laptop of ander apparaat het verbruik in de gaten houden. Bovendien ondersteunt de TKB Home Z-Wave Plus.

De TKB Home tussenstekker met energiemeting kan een maximale belasting hebben van 3000W, Dit is dan ook zijn voordeel ten opzichte van de NodOn of de Fibaro, hij is wel wat groter en neemt wat meer plaats in gebruik als hij in het stopcontact zit. De Z-wave plus schakelaar meet zowel het actuele stroomverbruik in Watt als het totale opgenomen stroomverbruik in kW/h. 

Bestel je set tegelijk met een IUNGO controller, dan zorgen wij dat de tussenstekkers aangemeld bij je aankomen. Zodat je meteen kunt starten. 

Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING