Extra S0 Kabel

Extra S0 kabel inclusief connector voor het aansluiten van een extra pulsgevende bruto productiemeter (zowel voor 1 fase als 3 fase pulsgeve ...
2.50 inclusief 21% BTW

Extra S0 kabel inclusief connector voor het aansluiten van een extra pulsgevende bruto productiemeter (zowel voor 1 fase als 3 fase pulsgevende kWh meters) aan de breakoutbox. De breakoutbox is geschikt om maximaal twee verschillende apparaten te meten, bijvoorbeeld 2 Solar-systemen, watermeters en/of laadpalen of een combinatie hiervan.

Per bruto productiemeter heb je een S0 kabel nodig. Een breakoubox wordt met één S0 kabel geleverd. Heb je een tweede installatie die je wilt aansluiten op de breakoutbox, dan heb je deze extra S0 kabel nodig. 
Voor het aansluiten van een pulsgever voor de watermeter is geen extra S0 kabel nodig, alleen als de lengte van de standaard kabel van de pulsgever niet lang genoeg is. Bestel dan een verlengkabel inclusief de verleng-connector voor de watermeter in de gewenste lengte. 

Deze S0 kabel is net als de standaard kabel die bij een breakoutbox geleverd wordt 60cm en heeft aan het eind een connector die in de tweede ingang van de breakoutbox past. 

60 cm S0 kabel voor het aansluiten van een extra installatie
Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING