E.H.B.I.

Eerste Hulp Bij Installatie  10 minuten telefonisch consult als het niet lukt met de installatie. In principe is dit gratis voor klanten, echter ...
15.00 inclusief 21% BTW

Eerste Hulp Bij Installatie 

10 minuten telefonisch consult als het niet lukt met de installatie. In principe is dit gratis voor klanten, echter wil het wel eens voorkomen dat u als klant vragen heeft of oplossingen kunt gebruiken die niet standaard zijn. Ook kan het zijn dat de garantieperiode al lang verstreken is en u hulp nodig heeft om bijvoorbeeld stekkers of andere apparatuur opnieuw in te stellen. Dit is vaak een tijdrovende kwestie en vaak kijken wij even mee via toegang op afstand om alles goed te beoordelen. 

 

Adviesgesprek

Het kan ook zijn dat u extra advies wilt over besparen, ook hiervoor kunt u tijd reserveren met onze helpdesk. Wij kunnen dan meekijken via de externe toegang en samen met u door de grafieken lopen om te kijken of wij u verder kunnen helpen met besparen. Reserveer dan graag minimaal 3 x 10 minuten. 

 

Problemen met producten die wij niet in ons assortiment hebben

Heeft u problemen met kWh meters of andere producten en komen die niet bij ons vandaan of zitten ze niet in ons assortiment, dan kunt u bij ons ondersteuning krijgen via de EHBI. Het komt helaas te vaak voor dat klanten kiezen voor goedkopere winkels die zelf geen garantie leveren mochten er problemen ontstaan. Vandaar dat wij hebben gekozen om hier geen gratis service meer op te geven. Wel kunt u dan service bijkopen door gebruik te maken van de EHBI. 

Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING