• TKB Home


TKB Home tussenstekker met energiemeting Belgie

Let op, deze stekker is voor België.  Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen sc ...
41.95 inclusief 21% BTW

Let op, deze stekker is voor België. 

Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen schakelen? Dan is de TKB Home tussenstekker zeer geschikt. De tussenstekker is geheel draadloos te bedienen vanuit het IUNGO dashboard. Het verbruik van het aangesloten apparaat wordt draadloos naar IUNGO verzonden. Zo kun je vanaf je smartphone, laptop of ander apparaat het verbruik in de gaten houden. 

De TKB Home Z-Wave plus tussenstekker met energiemeting kan een maximale belasting hebben van 3000W, dit is dan ook zijn voordeel ten opzichte van de NodOn of de Fibaro. De Z-wave plus schakelaar meet zowel het actuele stroomverbruik in Watt als het totale opgenomen stroomverbruik in kW/h. 

Bestel je hem tegelijk met een IUNGO controller, dan zorgen wij dat de tussenstekker aangemeld op de IUNGO controller bij je aankomt. Zodat je meteen kunt starten en niet eerst alles hoeft aan te melden. 

Let op: In sommige gevallen is het bereik van 1 tussenstekker niet voldoende, wij adviseren minimaal twee stekkers. Samen zorgen deze namelijk voor een groter bereik. 

Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING