Smart Switch 6

Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen schakelen? Dan is deze tussenstekker heel gesc ...
58.95 inclusief 21% BTW

Wil je weten wat een afzonderlijk apparaat verbruikt? Wil je apparaten ook op afstand in- en uit kunnen schakelen? Dan is deze tussenstekker heel geschikt. De zeer compacte Z-wave Plus tussenstekker is geheel draadloos te bedienen vanuit het IUNGO dashboard. Het verbruik van het aangesloten apparaat wordt draadloos naar IUNGO verzonden. Zo kun je vanaf je smartphone, laptop of ander apparaat het verbruik in de gaten houden. 

De stekker is redelijk compact waardoor hij net geen andere stopcontacten afgedekt worden. De stekker kan maximaal 3200 Watt schakelen en meten, dus deze stekker is geschikt voor grotere huishoudelijke apparaten. 

Deze stekker heeft ook een USB-lader aan de zijkant dus kan simpel gebruikt worden voor het opladen van apparaten die gevoed worden met een USB stick. 

Bestel je hem tegelijk met een IUNGO controller, dan zorgen wij dat de tussenstekker aangemeld op de IUNGO controller bij je aankomt. Zodat je meteen kunt starten en niet eerst alles hoeft aan te melden. 

Let op: In sommige gevallen is het bereik van 1 tussenstekker niet voldoende, zeker als het een grote afstand betreft naar een schuur. Een goede oplossing kan zijn om meerdere Z-Wave tussenstekkers aan te schaffen. Samen zorgen deze namelijk voor een groter bereik. Zorg er altijd voor dat ze allemaal in het stopcontact zitten, ze doen namelijk ook dienst als repeater. 

• apparaten op afstand aan- en uitzetten
• inzicht in energieverbruik van apparaten
• draadloze bediening
• handmatig te bedienen
• eenvoudig te koppelen aan iungo
• geschikt voor elk Nederlands stopcontact
• via tijdschema te automatiseren
• 1 tussenstekker
Aeotec Smart Switch 6 stekker
• handleiding
Zwave plus
Voltage: 110-230V
Frequentie: 50-60 Hz
Z-wave frequentie: 868,42 MHz
Z-wave type: Slave device
Retourmelding status: ja
Routing functionaliteit: ja
Bereik: tot 20 m binnenshuis (afhankelijk van diverse factoren)
Functionaliteit: schakelaar, energiemeter
Max. schakelvermogen: 3200W
Led-ring: Ja
Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING