P1 Poortsplitter 5.1 b

Deze nieuwe P1 poort splitter is verbeterd en uitgebreid.  Wij hebben gemerkt dat er steeds vaker devices aangesloten worden die zelf de request ...
37.73 inclusief 21% BTW

Deze nieuwe P1 poort splitter is verbeterd en uitgebreid. 

Wij hebben gemerkt dat er steeds vaker devices aangesloten worden die zelf de request-lijn regelen. Sommige apparaten vragen bijvoorbeeld maar 1 x per 10 seconden data, waardoor de data lijn kort openstaat. Dit heeft als gevolg dat de slave poort niet continu van data wordt voorzien en dus een aantal verbruiksmanagers geen realtime inzicht kunnen geven. Dit hebben wij verholpen door een interne pull-up. Beide poorten blijven nu continu actief. Daarnaast kan je ook een externe voeding aansluiten. Ook te koop in onze webshop. Op deze manier kunnen twee apparaten die allebei geen losse voeding toch naast elkaar data krijgen uit de slimme meter. 

Het werkt heel eenvoudig: Sluit de slimme meter aan op de "P1 (meter) poort" en de twee andere apparaten op de uitgaande poorten. 

Deze versie heeft de mogelijkheid om het master apparaat te voeden vanuit de P1 poort (dit werkt alleen voor slimme meters vanaf versie DSMR4), op de slave kant van de splitter kan een externe voeding aangesloten apparaat worden, mocht het apparaat geen eigen voeding hebben. 

Let bij het aansluiten van de splitter altijd op dat je de juiste kabels gebruikt, de splitter wordt geleverd met een P1 kabel die de splitter aan de slimme meter verbindt. En voor het aansluiten van apparaten aan de splitter moeten ook altijd de bij het apparaat geleverde kabels gebruikt worden.

Terug naar overzicht

Download hier de handleiding van iungo!

DOWNLOAD DE HANDLEIDING