Verzendkosten
Voor verzendingen (pakketen) binnen Nederland berekenen wij € 6,95 aan verzendkosten. Bestellingen worden verzonden met PostNL, alle pakketten ontvangen een track&trace code. Deze code krijg je nadat de post bij Post.nl is aangenomen via de mail toegestuurd. Als je een bestelling hebt geplaatst in onze webshop, dan wordt je bestelling (indien op voorraad)  meestal binnen 1 a 2 werkdagen verstuurd. Bestellingen in het weekend worden op maandag in behandeling genomen. Dat betekent dat je je bestelling altijd binnen 2-4 werkdagen ontvangt. 

Verzenden met extra zekerheid
Helaas komt het wel eens voor dat er bij de Post een pakketje kwijtraakt of niet correct bezorgt wordt. Wil je meer zekerheid over het bezorgen van je pakket dan kan je het pakket voor € 1,- extra verzekerd laten versturen. Dan wordt het pakket alleen bij jouw afgeleverd met een handtekening voor ontvangst. 

Brievenbuspost alleen met track&trace
Wij versturen alles wat door de brievenbus past als brievenbuspost met track&trace. Voor een brievenbuspakket berekenen wij € 4,25. Aangezien de track en trace van Post.nl voor brievenbuspakketten niet registreerd of een pakket echt is aangekomen is, kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen als bestellingen niet aankomen. Wil je wel die zekerheid laat dan de bestelling met een pakketpost bezorgen voor € 6,95. 

Verzending op feestdagen en gedurende vakantieperiodes
Bestellingen die worden geplaatst op feestdagen, worden op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Gedurende vakantieperiodes is er minimale bezetting en kan het zijn dat de verwerkingstijd 3-4 werkdagen langer duurt. 

De status van de verzending
Voor vragen omtrent de status van de verzending van de bestelling kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice informeert je dan zo snel mogelijk over je bestelling.