disclaimer

disclaimer van iungo.

De op deze website getoonde informatie wordt door Iungo met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Iungo verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Iungo worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De Stichting Webshop Keurmerk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Iungo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en tarieven. Wijzigingen, correcties en typfouten zijn voorbehouden.

Hoewel Iungo alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Iungo niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Eventuele verwijzingen naar sites die niet door Iungo worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Iungo uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Iungo worden onderhouden wordt afgewezen.

Voor meer informatie en/of vragen over met betrekking tot het disclaimerbeleid kan contact worden opgenomen via ons contactformulier.