Geplaatst op 22 april 2016

Nul op de meter een bekende kreet tegenwoordig. En zie hier, met zonnepanelen kun je zeker zorgen dat je bijna op nul uitkomt. Deze klant heeft zijn iungo aangesloten in maart 2015 en vanaf dat moment is het monitoren van start gegaan.

Met een forse teruglevering in de zomermaanden zie duidelijk de rode lijn naar beneden gaan en gedurende de wintermaanden weer klimmen omdat er minder zonnestralen op de panelen komen.

iungo bijna NOM

Als we dan naar bovenstaande afbeelding kijken zien we precies wat de klant van zijn energieleverancier heeft gebruikt aan energie. Dat wordt weergegeven met de rode pijl. De groene pijl geeft aan wat er is teruggeleverd.

iungo zorgt voor een berekening  van deze twee waarden en geeft onderaan de mast weer wat het verschil is. dat is in dit geval maar 43,19 kWh. En dat is toch niet veel. Mooie prestatie en bedankt dat we dit mooie plaatje ter illustratie mogen gebruiken.

De komende maanden gaat de rode lijn weer flink dalen dankzij de ( hopelijk) mooie zomerdagen!

Wil je ook weten wat jou zonnepanelen voor jou betekenen zodat je kan zien of je ook in de buurt komt van nul op de meter, vraag dan informatie aan via info@iungo.nl

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN