Geplaatst op 6 april 2017

Renolution is de eerste partij in Nederland die het NOM keur 1.0 heeft mogen ontvangen van de Stroomversnelling. Renolution ontvangt het NOM keur op basis voor het concept dat bij de renovatieprojecten in Vlijmen eind 2016, begin 2017 is gebruikt.

iungo heeft tijdens dit project het gehele monitoringsysteem aan mogen leggen voor alle huizen. Hiervoor is gebruik gemaakt van de iungo DIN RAIL. iungo verzorgt bij dit project de monitoring van de standaard NOM KWh meetpunten:

-          E-hulp

-          Zonnepanelen set 1

-          Zonnepanelen set 2

-          Waterboiler

-          Verwarming

Wij zijn dan ook erg trots dat iungo aan dit project een mooie bijdrage hebben kunnen leveren met als resultaat dit keurmerk.

NOM Keur

Het keurmerk geeft de eigenaren van de woning de zekerheid dat wie Nul op de Meter (NOM) claimt ook écht NOM levert.

NOM Keur legt de basis voor de prestatieafspraken tussen woningeigenaar en propositieaanbieder en maakt producten onderling vergelijkbaar. Aanbieders laten hun Nul op de Meter-propositie aan NOM Keur toetsen.

Hiermee hebben financiers, gebouweigenaren (particulieren, beleggers en woningcorporaties) en gebruikers (particulieren en huurders) de garantie dat het product voldoet aan de eisen die voor NOM Keur zijn vastgelegd. Met andere woorden: dat de propositie voldoet aan een vastgestelde kwaliteit.

Corporaties en particulieren kiezen steeds vaker voor Nul op de Meter en steeds meer aanbieders hebben Nul op de Meter concepten in hun aanbod, zowel voor renovatie als nieuwbouw. Nul op de Meter is een ambitieus doel.

Een NOM-woning wordt voorzien van een isolerende schil, ruime duurzame energieopwekking en slimme installaties, inclusief een garantie tot wel 40 jaar op de energieprestatie, comfort en binnenklimaat van de woning.

In Nederlands staan inmiddels al meer dan 1.700 Nul op de Meter woningen. Vaak tot grote tevredenheid van bewoners. Om te zorgen dat deze kwaliteit gewaarborgd blijft heeft Stroomversnelling met haar leden en partners het NOM Keur ontwikkeld.

Meer informatie over de iungo DIN RAIL

Meer informatie over Renolution

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN