Geplaatst op 13 april 2017

Sinds 11 april staat de pagina www.wattkost.nl online. Naar aanleiding van de vragenlijst willen we zorgen dat er meer handvatten komen om echt te gaan besparen. Monitoren is 1, maar stap 2 is het effectief speuren naar verbruikers. En dat is nog best ingewikkeld. Op deze site willen we meer informatie daarover geven.

Zo kan je op deze site bekijken wat het zou schelen als je overstapt naar een andere energieleverancier. Je kan dit meteen in gang zetten. Je kan uitrekenen wat je sluipverbruik in euro's betekend met de rekentool.

En wat het zou schelen als je het sluipverbruik naar beneden krijgt of bepaalde apparaten uit laat staan? Probeer het gewoon eens!

De adverteerders op deze pagina zijn voor ons bekende resellers van de iungo systemen. Wij durven dus te zeggen dat je bij deze bedrijven goede service en producten krijgt.

Heb je zelf nog slimme manieren gehad om er achter te komen waar de energieslurpers in jouw huis zaten, meld het ons, dan kunnen wij dit weer vertellen aan de andere.

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN