Geplaatst op 14 april 2017

Ruim driekwart jaar hebben wij de beschikking over een iungo forum. Dit forum werd de afgelopen periode ingezet om contact te houden met onze beta test groep. Zij testen onze software voor dat wij dit klaarzetten voor de grote groep gebruikers. Ook ontvangen wij feedback van deze groep over nieuwe functionaliteiten en nieuwe toevoegingen.

Inmiddels vinden wij het tijd om het forum voor alle gebruikers beschikbaar te maken, we hebben het forum wat uitgebreid en verbeterd met behulp van onze beta groep. Op het forum kan je informatie vinden over de iungo API, discussies over nieuwe functionaliteiten en informatie over nieuwe (beta) updates.

Het forum is te bereiken via de supportpagina van het iungo dashboard of via onze website www.iungo.nl  in de bovenste menubalk. Alle onderwerpen zijn voor iedereen door te lezen. Wil je deelnemen aan discussies heb je een account nodig op onze website, als je daarna even contact met ons opneemt geven wij je account de juiste rechten om deel te nemen aan de discussies.

screenshotforum

Neem contact met ons op via info@iungo.nl of via 038-3801050.

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN