Geplaatst op 23 juni 2017

iungo meets Fibaro, Homey en nu ook Triggi!!!!

Dat een aantal actieve iungo gebruikers gezorgd hebben voor de koppeling van iungo met Fibaro dat wisten jullie natuurlijk al. Maar nu zijn er ook nog koppelingen gemaakt met Homey van Athom. Leuk voor alle mensen die het leuk vinden om apparaten met elkaar te laten communiceren. Het zijn allemaal koppelingen via de API, die wij open hebben voor de thuisgebruikers. De API is niet bedoeld voor bedrijfsmatige toepassingen. Hiervoor moet eerst contact gezocht worden met ons. Maar als particulier kan je hier wel leuke toepassingen mee maken. Zo zijn er volgens mij ook nog een aantal gebruikers bezig met het koppelen van Domoticz.

Triggi

Sinds de nieuwe firmware is het ook mogelijk om een aantal triggers te maken. Triggi is een clouddienst, die zorgt voor een koppeling tussen events “als….dan”. Dit kunnen ze via pushberichten op je smartphone duidelijk maken. Triggi is zelf ook nog een start-up,  maar ontwikkelt zich snel. Niet altijd helemaal betrouwbaar. Het is  een leuke dienst, die een extra toevoeging kan zijn op het moment, dat je op zoek bent naar verbruikers in je eigen huis. Je kan dan een melding laten komen als het verbruik hoger is dan een bepaalde waarde.

Vind jij het ook leuk om op die manier bezig te zijn, er is meer informatie te vinden op ons forum. Als je op dit forum  mee wilt praten, neem dan even contact op met info@iungo.nl, zodat we je toegang kunnen geven tot dit forum. 

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN