Geplaatst op 14 september 2017

Al vanaf begin dit jaar zijn we druk met “Nul op de Meter” projecten en de ontwikkelingen gaan lekker door. We hebben inmiddels een prachtig portal ontwikkeld waarop de bouwers alle aangemelde projecten kunnen bekijken en bijhouden. Hier is in één oogopslag te zien of een huis “Nul op de Meter” is. Wat betekent dan  ”Nul op de Meter”? De definitie van de Stroomversnelling:

Een huis dat evenveel (of meer) energie opwekt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. Dat kan door een upgrade van de woning met onder meer gevelaanpak, slimme installaties en eigen energieopwekking.

In de huizen waar onze systemen hangen zorgt Renolution voor de renovatie van de schil en de installaties worden vervangen en aangepast. Kijk voor wat meer informatie over de renovatie eens op deze site;  er staan mooie foto’s  op en in het filmpje is goed te zien hoe het in zijn werk gaat.

Wij monitoren de slimme meter in combinatie met 5 andere meetpunten. Alle informatie van de woning  cq het verbruik van de verschillende installaties, opbrengst zonnepanelen en het verbruik van de bewoner,  wordt dagelijks verstuurd naar het portal. Is het nodig om data in een hogere resolutie te versturen,  dan kunnen er specifieke data aanvragen gestuurd worden naar de  IUNGO DIN RAIL module.

Alle werkzaamheden die bij het uitleveren van grotere projecten horen worden ook steeds verder gestandaardiseerd,  zodat we met ons kleine team alle werkzaamheden  goed aankunnen. Zo is het programmeren van meerdere kWh meters geen enkel probleem; per set worden de  kWh meters binnen een paar minuten geprogrammeerd.

Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met ons.

DinDat zal zeer binnenkort ook gebruikt worden voor een ander project namelijk een project in Almere in combinatie met TNO. We zullen hier zsm wat meer informatie over geven.

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN