Geplaatst op 14 september 2017

Wattkost.nl staat nu standaard in het support menu van iungo. Neem snel eens een kijkje en start met besparen. Heb jezelf nog tips waar andere wat aan kunnen hebben, laat het ons weten.

Vorige keer al een bericht van een klant die bijna € 500,- terug kreeg op de jaarrekening, nu een klant die verteld over de ervaringen na het overstappen van energieleverancier:

Via jullie site “Wattkost.nl”  ben ik prijzen gaan vergelijken en kwam ik erachter, dat ik bij veel energiemaatschappijen minder ging betalen. Om ook duurzaam te blijven heb ik voor Eon gekozen. Ik betaalde 155 euro per maand bij Eneco en bij Eon zou dat 133 euro worden.   Ik ben nogal trouw van aard en heb daarom eerst Eneco gebeld om te vragen, waarom ik zo veel meer betaal dan bij Eon. Daar konden ze niets aan doen, dat was mijn historie. Dus naar Eon overgestapt. De volgende week belde Eneco me op om te vragen waarom ik overgestapt was. Vanwege de veel  hogere maandkosten vertelde ik. Daar konden ze wel  wat aan doen,  want de prijzen waren inmiddels lager, situatie wat voordeliger  etc. etc. En om een lang verhaal kort te maken ben ik nu weer terug  bij Eneco. Ik kreeg een cadeautje voor mijn  keuze en mijn maandbedrag werd 121 euro. Ze betalen zelfs mijn boete bij Eon, omdat ik binnen de termijn weer vertrek. Een beetje boos ben ik er wel om, waarom nu wel en eerst niet,  maar ik zou toch een dief van mijn portemonnee zijn als ik er niet op in was gegaan. 

 Zeg nou zelf, is dat verstandig geweest of niet? 

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN