Geplaatst op 19 december 2017

Dan zit dit jaar er bijna op en ligt 2018 alweer voor de deur. Graag willen we nog wat herinneringen ophalen.

In januari hebben we al onze klanten een vragenlijst gestuurd m.b.t. “besparen”. Hier is goed op gereageerd. Zoals we hadden verwacht en al eerder hebben bekendgemaakt was er bij deze groep een besparing te merken van zeker 8%. Nu lijkt dit weinig, maar veel van onze klanten zijn al langer bezig met duurzaamheid en verbruiken al minder energie dan de gemiddelde Nederlander. De effectiviteit van ons product werd hoog gewaardeerd.

In februari krijgen we het keurmerk “Fris Ding” van Natuur en Milieu.  Daar is later dit jaar massaal op gestemd en daar waren we natuurlijk heel blij mee.  

Renolution was de eerste partij in Nederland die het NOM-keur  kreeg van de Stroomversnelling en wij hebben het gehele monitoringsysteem mogen aanleggen voor de huizen van het project in Vlijmen.  Heel trots zijn we op onze DIN RAIL, die we hier voor hebben ingezet en tot volle tevredenheid werkt.

Sinds afgelopen april zit de pagina “Wattkost.nl” standaard in iungo. Hiermee willen we steeds meer tips gaan geven hoe je kan starten met besparen. Het is de bedoeling dat hier straks informatie te vinden is over diverse duurzame installaties en initiatieven. Daarnaast kan je hier een eerste besparing doen door over te stappen van energieleverancier. Mochten jullie zelf nog tips hebben om energie te besparen of hoe jullie zelf op zoek zijn gegaan naar energieverbruikers, we horen het graag om zo weer andere mensen te helpen.

Op het forum is het af en toe gezellig druk. Zoals een aantal van jullie hebben opgemerkt ontbreekt het ons soms aan tijd om te reageren op de vele ideeën die er zijn om toe te voegen aan iungo. We doen ons best om in ieder geval één keer in de week te reageren, maar willen wel benadrukken dat we het forum in eerste instantie hebben ingericht zodat iungo gebruikers elkaar kunnen vinden met het ontwikkelen via de API. Zo hebben een aantal beta gebruikers dit jaar een koppeling gemaakt met FIBARO homecenter 2 en HOMEY. Op deze manier kan je beide systemen gebruiken.

TRIGGY is bij ons nu een standaard optie in ons systeem, te vinden bij “instellingen”. Hier kan je triggers mee aanmaken en meldingen krijgen op je smartphone. Leuk om energieverbruikers op te sporen.

We hebben ons eigen verbruik aan de Nikolaus Ottostraat gehalveerd. Kijk nog even naar het artikel als je wilt weten hoe we dit hebben gedaan.

Dan hebben we het nog niet over de “Nul op de Meter” projecten gehad. Die ontwikkelingen gaan gewoon lekker door en we hebben een prachtig portal voor de bouwers ontwikkeld.

Onderdeel daarvan is de IUNGO DinDat Box. Vanaf december heeft de IUNGO DinRail een nieuwe behuizing. Deze wordt nu geleverd bij de projecten en is een compleet systeem dat voor het grootste gedeelte geassembleerd is. De installateur hoeft in de woning alleen de kWh meters van de betreffende installaties en de slimme meter aan te sluiten. Het ziet er mooi uit en in combinatie met ons DinDat protal is het een zeer compleet systeem.

Daarmee hebben we de belangrijkste onderwerpen gehad van 2017. Nu op naar 2018 waarin we weer vele mooie ontwikkelingen hopen neer te zetten. Hiermee willen we alle gebruikers en zeker de beta testers bedanken voor de reacties. We wensen jullie allemaal heerlijke feestdagen en een spetterend 2018 toe. 

Tot volgend jaar...

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN