Geplaatst op 25 oktober 2019

Samen met Enermatics het Certificaat 1.0 Monitoring Norm 

 

Wij zijn afgelopen tijd druk geweest met het certificeren voor de Energieprestatie Monitoring Norm. Wij richten ons natuurlijk al geruime tijd op de bouwwereld met de Nul Op de Meter Woningen. Om te zorgen dat er een mooie scheiding is tussen wat er lokaal gebeurt met onze IUNGO energieverbruiksmanagers en de IUNGO Energy DIN Module (deze stuurt data naar een server) werken we samen met Enermatics.

Samen met Enermatics monitoren wij op dit moment ruim 120 NOM woningen van Renolution en Bouwbedrijf Kreeft Bouw, waaronder de VVE Ellen te Assen en Taets van Amerongen te Renswoude. Binnenkort start de monitoring in de Toren van Hoorn waar we voor Beerepoot installatie techniek de IUNGO Energy Module leveren. Naast NOM woningen monitoren wij ook diverse andere objecten, waarbij alleen inzicht zeer belangrijk is.  

Onze module wordt gebruikt voor zowel renovatie als voor nieuwbouwprojecten. Daarnaast is het een instrument om te zorgen dat de EPV netjes en eenvoudig in rekening gebracht kan worden. 

IUNGO levert alleen de hardware, hiervoor gebruiken we de IUNGO DinRail Energy Module. Deze versie leveren we alleen projectmatig. Enermatics verzorgt het dashboard dat het complete inzicht geeft voor de bouwer, installateur of projectontwikkelaar. 

Samen met Enermatics hebben wij op 2 oktober het certificaat 1.0 in ontvangst mogen nemen. Dit is een standaard volgens de Energieprestatie Monitoringsnorm van de Stroomversnelling

 https://energielinq.stroomversnelling.nl/monitoring/eerste-certificaten-voor-monitoring-norm-1-0-uitgereikt/

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN