Geplaatst op 18 mei 2015

Op donderdag 4 juni 2015 om 20:00 uur ( inloop vanaf 19:45 uur) vindt er weer een informatieavond plaats op het kantoor van iungo aan de Nikolaus Ottostraat 5a in Zwolle. Op deze avond laten we zien hoe onze energiecontroller huishoudens  inzicht geeft in hun energieverbruik en hoe dit verbruik kan worden teruggedrongen.

iungo is een jong en dynamisch bedrijf. De ontwikkeling van nieuwe producten en de verbetering van bestaande producten gaat continue door. We vertellen deze avond graag over onze toekomstplannen en over de ontwikkelingen in de domoticamarkt.

Independent Solar Systems

Tijdens deze avond komt Ferdi Hummelink van Independent Solar Systems vertellen over de voordelen van zonnepanelen en de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Blauwvinger Energie

Blauwvinger Energie is een inwonersinitiatief van en voor Zwollenaren om elkaar te helpen in de stad meer duurzame energie op te wekken. Denk daarbij aan zonnepanelen op je dak of een aandeel in een windturbine. Een bestuurslid van Blauwvinger Energie komt deze avond meer vertellen over de plannen en wat ze voor de Zwollenaren kunnen betekenen.

Lijkt het je leuk om deze avond bij te wonen? Meld je dan aan via info@iungo.nl of bel met 038-3801050.

 

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN