Geplaatst op 15 juni 2015

 

Of je nu kiest voor een zon-vakantie in een warm land, lekker in Nederland blijft op de camping  of voor een actieve outdoor trip in de bergen gaat je wilt graag onbezorgd van je vakantiedagen genieten. Een goede voorbereiding is daarbij van belang.

De vakantieperiode is een toptijd voor inbrekers. Een inbraak kan je vakantieplezier volledig vergallen. Daarom adviseert de website van politiekeurmerk veilig wonen om je huis een bewoonde indruk te geven tijdens de vakantie.

Iungo kan hierbij helpen. Immers, iungo is niet alleen een slimme energie verbruiksmanager maar ook een veelzijdig domotica-systeem. Op eenvoudige wijze kun je draadloos je lampen in huis op verschillende momenten in- en uitschakelen. Geen gedoe met ingewikkelde tijdschakelaars maar volkomen intuïtief via de vertrouwde tablet, laptop of telefoon. Lees hier hoe dit werkt.

Maar iungo gaat nog verder. Doordat er tijdens vakantie veel minder energie verbruikt wordt laten je verbruiksgegevens precies zien wanneer je huis bewoond of onbewoond is. Daarom heeft iungo in tegenstelling tot vele andere verbruiksmanagers, ervoor gekozen om de verbruiksgegevens niet in de cloud op te slaan. Alleen de iungo-bezitter zelf kan bij deze privégegevens.

En ten slotte… Wil je tijdens de vakantie toch weten hoe het is gesteld met het energieverbruik in huis? Wil je op afstand apparaten schakelen of het schema aanpassen? Zet dan de optie “toegang op afstand” aan.  Een veilige manier om jouw iungo waar ook ter wereld te bedienen. 

Makkelijk, veilig en onbezorgd. Dat is iungo.

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN