Geplaatst op 22 juni 2015

Het is zover, de nieuwe versie van iungo is nu voor iedereen beschikbaar. Hoewel we uit de testgroep al positieve feedback hebben gehad over hoe de nieuwe versie er uit ziet, was de focus vooral op iets anders gericht: iungo onder de motorkap. Een nieuwe motor waarmee we de roadmap van iungo versneld kunnen uitvoeren. Het is echter niet zo dat er niets nieuws onder de zon is, zoals gezegd is de layout gewijzigd en is er alvast één extraatje (onder de knop 'Extra') beschikbaar: de mogelijkheid om zelf grafieken te maken. Het is slechts een kwestie van kiezen wat je wilt zien (verbruik, opbrengst zon, verbruik TV hoek, etcetera) en of dit samen in een enkele grafiek getoond moet worden of verspreid over meerdere. Je kunt er gewoon mee spelen en eenvoudig tot het gewenste inzicht komen.

iungo werkt vele malen sneller nadat het voor de eerste keer geladen is. Bij het navigeren tussen verschillende onderdelen blijft de informatie die geselecteerd is, staan. Zo is het makkelijker om verschillende dingen te bekijken. Dus iungo, een apparaat dat maximaal 1,5 Watt verbruikt, performt desondanks ook maximaal!

Nog een belangrijk item dat aangepast is, is de externe toegang van iungo. Dit is nu een stabiele, volwaardige en super goed beveiligde functionaliteit die het mogelijk maakt dat gebruikers ook buitenshuis apparaten kunnen bedienen. Dit gebeurt via een beveiligde VPN tunnel en met behulp van een code die iungo genereert en je eigen wachtwoord.

Kortom: zoals eerder aangekondigd, hebben we de veters echt stevig gestrikt! iungo is klaar voor meerdere talen, meerdere thema’s (andere look & feel die straks zelf te kiezen is) en het samenstellen van je eigen weergaven die voor jou relevant zijn. Dus houdt ook na het upgraden naar de nieuwe versie, de nieuwe firmware in de gaten (bij 'Instellingen') want meer updates gaan in een hogere versnelling volgen. Updates die iungo steeds verbeteren en steeds meer mogelijk maken!

Mocht je problemen ondervinden met de nieuwe versie van iungo dan kan je gemakkelijk terugkeren naar de oude versie door in je browser het woordje ‘app’ te vervangen voor ‘classic’.

Terug naar overzicht

Ander nieuws

loading...

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN