Resellers & partners

iungo staat voor 'ik verbind'. Wij werken graag samen met andere bedrijven, co√∂peraties en verenigingen.  

iungo resellers

 Deze onderstaande bedrijven zijn resellers van IUNGO. Zoek een reseller bij jou in de buurt!

 

     Logo high res sunshinecompany                                                             - Wierden

The Sunshine Company gaat voor kwaliteit en mooie producten met zekerheid.

The Sunshine Company levert maatwerk oplossingen. Of u nu gaat voor een warmtepomp, zonnepanelen, zonneboilers of HR++ ketels en isolatie. Combinaties leveren extra voordeel op! Wij adviseren je gratis over subsidies en gunstige financieringsmogelijkheden.

www.thesunshinecompany.nl

 

 ralectro                                                               - Roggel

Na de oprichting in 1967 is Ralectro uitgegroeid tot een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de disciplines telefonie, cloud services, beveiliging, camerabewaking, duurzame energie, domotica en televisie signaal. Wij bieden oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Ralectro heeft bewust gekozen voor een regionale focus. Dat stelt ons in staat onze drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Met een team van 12 specialisten zijn wij u graag van dienst.

- www.ralectro.nl

- 0475-494265

 

 

erikbaart                                                                            - Zwolle

                                                                                                                                    

Baart-DOET energie- & bouwadvies voor u! helpt u bij het bouwen, verbouwen, onderhouden en energiezuiniger maken van uw huis of bedrijfspand in de regio Zwolle. 

 - www.baart-doet.nl

 - 06-48765908

 

 

Partners

 

 

 20181605 enermatics logotext tma

 

Enermatics verzorgt ons online dashboard voor de monitoring van NOM en Plushuizen. Met Enermatics kunnen bouwers en projectontwikkelaars energieprestatie garantie geven over het opgeleverde vastgoed. Gedetailleerd inzicht biedt kansen voor optimalisatie van de installatie. De installateur krijgt zicht op werkelijke energieprestaties van de installaties. De winst is: directe controle na installatie en slimmer onderhoud.

 

logo plushuis

Een goed energie-advies voor een vrijstaande woning vraagt maatwerk. Plushuis heeft een gestandaardiseerde werkwijze om tot dat advies te komen. Lees op de site van Plushuis welke adviesdiensten en producten zij hebben en hoe ze je kunnen helpen met het verduurzamen van jouw huis.

 

 LOGO ENECO EMOBILITY

Samen met Eneco eMobility maken we mooie producten. Zo hebben wij speciaal voor Eneco eMobiltiy een P1 Xtender ontwikkeld waarmee zij kunnen zorgen voor zeer betrouwbare communicatie tussen laadpaal en slimme meter, ook wanneer de laadpaal op grotere afstand geplaatst is. Samenwerking is goed bevallen en wij blijven samen innovatieve projecten doen. 

  

 Ook partner of reseller worden van iungo? Neem contact met ons op!