Resellers & partners

iungo staat voor 'ik verbind'. Wij werken graag samen met andere bedrijven, coöperaties en verenigingen.  

iungo resellers

 Deze onderstaande bedrijven zijn resellers van iungo. Zoek een reseller bij jou in de buurt!

 

     Logo high res sunshinecompany                                                             - Wierden

The Sunshine Company gaat voor kwaliteit en mooie producten met zekerheid.

The Sunshine Company levert maatwerk oplossingen. Of u nu gaat voor een warmtepomp, zonnepanelen, zonneboilers of HR++ ketels en isolatie. Combinaties leveren extra voordeel op! Wij adviseren je gratis over subsidies en gunstige financieringsmogelijkheden.

www.thesunshinecompany.nl

 

 ralectro                                                               - Roggel

Na de oprichting in 1967 is Ralectro uitgegroeid tot een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de disciplines telefonie, cloud services, beveiliging, camerabewaking, duurzame energie, domotica en televisie signaal. Wij bieden oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Ralectro heeft bewust gekozen voor een regionale focus. Dat stelt ons in staat onze drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Met een team van 12 specialisten zijn wij u graag van dienst.

- www.ralectro.nl

- 0475-494265

 

 

 

erikbaart                                                                            - Zwolle

                                                                                                                                    

Baart-DOET energie- & bouwadvies voor u! helpt u bij het bouwen, verbouwen, onderhouden en energiezuiniger maken van uw huis of bedrijfspand in de regio Zwolle. 

 - www.baart-doet.nl

 - 06-48765908

 

logo-climate4u                                                                                       - Valkenswaard & Venlo

                                                                                                                              

Climate4U heeft  meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en installeren van airconditioning en warmtepompen. Met een gespecialiseerd team kunt u erop rekenen dat u door de juiste mensen geholpen wordt. Ook hebben wij een eigen service dienst, montage dienst, verkoop organisatie en zelfstandige project begeleiding. Wij zijn van alle markten thuis om u te ondersteunen en te adviseren.

www.climate4u.nl

- 040-2043170

 

 zonsimpel logo                                                                       - Heerde

 

Wij zijn niet begonnen als een typisch commercieel bedrijf waarbij het alleen draait om verkoop en winst. Wij zijn een team van techneuten die passie hebben voor duurzame energie en zich verdiepen in de producten die er op de markt zijn. Deze passie proberen wij over te brengen middels onze goed onderlegde techneuten en verkopers. 

- www.zonsimpel.nl

- 085-7827127

 

 

logo waardevolt                                               - Assen

                                                                                                                                     

Bij Waardevolt geloven we in toegevoegde waarde. Voor u, uw woning, bedrijf en/of agrarische onderneming. U heeft er niets aan als uw panelen na vijf jaar geen zonne-energie meer op doen. Investeren in zonnepanelen moet daarom betrouwbaar en rendabel zijn. Bij Waardevolt geven we u die zekerheid én maximaal rendement.  

www.waardevolt.nl

- 0592-820300

                                                                                                                                     

 

 

Electro Consten                                                                      - Kerkrade

                                                                                                                                       

Uw vertrouwde partner in al het voorkomende elektro werk, ook voor al uw energiezuinige oplossingen. U kunt iungo en alle toebehoren bij ons kopen en/of laten installeren. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een vrijblijvend advies en een offerte.

Voor meer info: www.electro-consten.nl

- 045- 5455531

 

 solarpartners                                                                           - Bussum

SolarPartner is specialist op het gebied van zonne-energie. De afgelopen jaren hebben we ca. 1.000 tevreden klanten voorzien van zonnepanelen. Het advies op maat plus de persoonlijke service is vaak doorslaggevend voor onze klanten om voor SolarPartner te kiezen.

- www.solarpartner.nl

-035-8878700

 

 

 BMG                                                                                                - Oostzaan

 

Het gebruik van duurzame technieken is voor Loodgieters –en installatiebedrijf BMG geen onbekend terrein. Door het toepassen van innovatieve en energiebesparende oplossingen kijken wij samen met u naar de toekomst. De energiebesparingen die hieruit voortvloeien zijn uiteraard ook zeer prettig voor uw portemonnee. 

 - http://www.bmgloodgieters.nl

- 06-18746216        

 

 

ISS                                                                         - Deventer

                                                                 

 

Independent Solar Systems werkt vanuit de visie dat een duurzame energievoorziening optimaal kan worden gerealiseerd door het ontwerpen, leveren en installeren van efficiente, kwalitatief hoogwaardige zonnestroomsystemen voor de particuliere en zakelijke markt. De jarenlange ervaringen die wij hebben opgedaan in onze onderhoudsafdeling gebruiken wij bij de selectie van leveranciers voor alle componenten van de zonnestroomsystemen.

- www.independentsolarsystems.nl  

- 0570-510247

 

Partners

 

blauwvinger energie logo

Blauwvinger Energie is een inwonersinitiatief van en voor Zwollenaren om elkaar te helpen in de stad meer duurzame energie op te wekken. Denk daarbij aan zonnepanelen op je dak of een aandeel in een windturbine.

Wij werken nauw samen met Zwolse bedrijven en de gemeente Zwolle, maar zonder dat we het stuur uit handen geven. Want voor ons staat niet de aandeelhouder centraal, maar de Zwollenaar.

Wordt lid van Blauwvinger Energie en ontvang €10 euro korting op een iungo.

 

 

communicatiemakers

De Communicatiemakers verzorgen communicatiemiddelen voor ons zowel online als offline. Dit doen zij zo goed dat wij ze van harte aanbevelen bij elk bedrijf wat met een communicatievraagstuk zit!

 

 

robbshopp

ROBBshop verkoopt huisautomatisering op basis van z-wave technologie. Geboren uit hobby en passie voor huisautomatisering bieden wij advies, en begeleiding voor uw slimme woning, desgewenst kunnen wij ook de apparatuur (laten) installeren.

 

 

handdruk logo

De Carrièrehanddruk: duurzame inzetbaarheid door te investeren in de carrière van uw (ex-) werknemer bij outplacement en loopbaanadvies. Een sociaal plan! Elke deelnemer van een outplacement- of loopbaantraject ontvangt een gratis persoonlijke energiecontroller via de De Carrièrehanddruk.

 Ook partner of reseller worden van iungo? Neem contact met ons op!