vraagtekenVeelgestelde vragen

Om je snel op weg te helpen, hebben we de meestgestelde vragen voor je verzameld en beantwoord. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorie├źn. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@iungo.nl.

  • Zit er een maximum aan het aantal aan te sluiten apparaten/kWh meters?

    Via Z-Wave ondersteunt IUNGO op dit moment alleen de schakelaars en dimmers. Het aantal is gelimiteerd door het Z-Wave protocol (maximaal 232 apparaten per Z-Wave netwerk).

    Via de Breakoutbox kunnen er maximaal 2 installaties aangesloten worden. Maak je gebruik van de digitale Modbus meters dan kunnen er wel een stuk of 30 aangesloten worden.  

  • Aansluiten op de slimme meter, is dat moeilijk?

    Het aansluiten op een slimme meter is erg makkelijk, dit is namelijk plug and play, Daarnaast is een slimme meter erg nauwkeurig omdat wij rechtstreeks informatie uit de meter krijgen. Wil je in verband met de privacy niet dat de netbeheerder toegang heeft tot jouw slimme meter? Dan heb je de optie om die verbinding uit te zetten. Neem hierover contact op met je energieleverancier. Dit maakt voor IUNGO geen verschil!

    Wel moet je even zoeken naar de plek waar de P1 Poort van jouw slimme meter zit. Soms zit die aan de zijkant, soms aan de onderkant en soms zit die verstopt achter een klepje aan de voorkant. Lukt het niet, neem gerust even contact op met ons en geef dan meteen even door wat voor soort slimme meter je hebt. 

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN