vraagtekenVeelgestelde vragen

Om je snel op weg te helpen, hebben we de meestgestelde vragen voor je verzameld en beantwoord. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorie├źn. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@iungo.nl.

 • Het IUNGO dashboard is niet goed zichtbaar in Internet Explorer, wat moet ik doen?

  Internet Explorer 10 & 11 worden niet meer ondersteunt door Microsoft. Daarom gaan wij ook geen aanpassingen meer doen voor deze browsers. Als je problemen ondervind met IE 10 of 11 maak dan gebruik van een andere browser. (Zie ook ondersteuning IE11) 

 • IE11 ondersteuning

  In de laatste update (Rev 3194) wordt gas niet meer weergegeven in IE11.

  Dit wordt veroorzaakt door een nieuwe functie in de code die niet door IE11 wordt ondersteund.

  Deze functie is toegevoegd aan ons dashboard omdat bepaalde typen nieuwe  slimme meters af en toe een 0 gasstand doorgeven (dit is incorrect) die de gemiddelde waarde omlaag haalt. We hebben hiervoor een detectie ingebouwd die dus gebruik maakt van een nieuwe javascript functie.

  IE11 wordt niet meer door Microsoft up to date gebracht (er komen alleen nog  eventuele security updates)  en wij raden aan om deze browser te vervangen voor een up to date browser (Chrome, Firefox etc)

  Om in de tussentijd tegemoet te komen aan gebruikers van oude browsers hebben we voor het gasdetectie mechanisme een hulpfunctie voor oude browsers toegevoegd (een zogenaamde polyfill).  Echter zal deze pas in een volgende firmware versie meegenomen worden.

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN