• Wat is iungo?


    iungo is een home management systeem, aangesloten in de meterkast. Via computer, tablet en smartphone heb je toegang tot het dashboard. iungo is makkelijk te installeren, eenvoudig in gebruik, onafhankelijk en abonnementsvrij.

Geen verrassingen op je energierekening

Met iungo voorkom je verrassingen op je energierekening. Je kunt namelijk per dag, maand of jaar zien wat de energiekosten zijn. Zo houd je grip op de zaak. En voorkom je onnodig hoge kosten.

Lees meer

 

 

icon-apparaten-bedienen-new

Apparaten bedienen

 

Wat kost de verlichting? En hoeveel energie verbruikt je tv-decoder? Met behulp van tussenstekkers biedt iungo inzicht per apparaat en kun je ze zelfs op afstand aan- en uitzetten. Met iungo houd je controle over de energieverbruikers. Mét behoud van comfort.

LEES MEER

onafhankelijk en abonnementsvrij

 

iungo is abonnementsvrij en niet gebonden aan een energiemaatschappij. Dat betekent: geen maandelijkse kosten, wel gratis updates. En stap je over naar een andere energieleverancier? Of ga je verhuizen? Dan verhuist iungo gewoon met je mee.

LEES MEER

 

 

 

 

duurzaam gemaakt

 

iungo staat voor duurzaam. En is daarom ook duurzaam ontwikkeld. De onderdelen die zijn gebruikt, brengen zo min mogelijk schade aan onze planeet. Een bewuste keuze dus. Geen tantulm (coltan) of Lithium, maar keramische condensatoren en een Super Cap.

 

Lees meer

 

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN