Geen verrassingen op je energierekening

Met iungo verkom je verrassingen op je energierekening. Je kunt namelijk per dag, maand of jaar zien wat de energiekosten zijn. Zo houd je grip op de zaak. En voorkom je onnodig hoge kosten.

Altijd inzicht in je kosten

Omdat iungo realtime inzicht geeft in je verbruik en de bijbehorende kosten, weet je precies wat je per maand of jaar kwijt bent. Omdat je de tarieven van je energiemaatschappij in het systeem invoert, heb je een exact overzicht van de gemaakte kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

icon-geen-verrassing 
grafiek 

Metingen slimme meter

Heb je een slimme meter? Dan zijn de metingen het meest betrouwbaar. De slimme meter stuurt de metingen namelijk rechtstreeks naar je energieleverancier. Dit zijn dezelfde gegevens die je terugvindt op de eindafrekening van de energieleverancier. In plaats van één keer per jaar kun je ze nu van dag tot dag in de gaten houden! Meer weten over de slimme meter? Kijk op www.slimmemeters.nl.

Metingen traditionele meter

Heb je een traditionele meter? Dan kunnen de metingen een kleine afwijking hebben, maar dit is nooit meer dan een paar procent. Zorg er altijd voor dat je de correcte energietarieven inclusief energiebelastingen en btw invult. Dan komt het bedrag van je eindrekening zo goed als overeen met het bedrag dat iungo aangeeft.

grafiek icoon 

 

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN