veilig omgaan met data

Privacy is belangrijk. iungo slaat alles lokaal op op je eigen iungo. Wij maken geen gebruik van cloud oplossingen en gegevens worden niet aan derden verstrekt.

icon-duurzaamHet productieproces

iungo is in eigen beheer in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Zowel de hardware als de software is van iungo zelf. 

Duurzame materialen
iungo heeft waar mogelijk gekozen voor kwaliteitscomponenten die minder schadelijk zijn voor het milieu. Daarom gebruiken wij keramische condensatoren en een Super Cap in plaats van een batterij. Er zit dus geen Tantalum (Coltan) of Lithium in iungo. Dit zijn nog steeds omstreden grondstoffen. Niet alleen vanwege het milieu, maar ook vanwege de economische misstanden omtrent de delving van deze grondstoffen. Wil je hier meer over weten? Bekijk deze website voor meer informatie over Tantalum en deze website voor informatie over Lithium.

Bij het verzenden van bijvoorbeeld iungo's of brieven houden wij ook rekening met het milieu. Wij hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen die wij binnen krijgen via leveranciers en dergelijke.

Omdat je met iungo flink kunt besparen op je energierekening, mag iungo zelf geen energieslurper zijn. Daar is dan ook rekening mee gehouden. Als iungo volop actief is, verbruikt hij maximaal slechts 1,5 watt!

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN