• Wat kan iungo


    Met iungo heb je de tools in handen om besparen een stukje makkelijker te maken. Door de koppeling met bestaande systemen beschikt iungo over handige functionaliteiten. Ontdek de mogelijkheden en start met besparen.
 

 

icon-inzicht-energieverbruik2

inzicht in energieverbruik

 

iungo geeft realtime inzicht in je energieverbruik. Ontdek welke apparaten de meeste energie verbruiken. En welke acties je vervolgens kunt ondernemen om te besparen. Elke 10 seconden ververst iungo de gegevens. Zo zie je direct wat er gebeurt. 

Lees meer

 

iungo-icon-inzicht-gas-new-bespareninzicht in gasverbruik

Staat mijn thermostaat wel goed ingesteld? Naast het energieverbruik toont iungo ook het gasverbruik. Gepresenteerd in overzichtelijke grafieken. Vergelijk het gasverbruik per periode en ontdek hoe je kunt besparen op je gasrekening.
 
Lees meer

 

 

icon-apparaten-bedienen-new

controle over apparaten

 

De tv of geluidsinstallatie aan laten staan? Met één klik schakel je de apparaten aan of uit. Gewoon vanuit je bed of vanaf je werk. En het mooie is: iungo is binnenkort ook te koppelen met bestaande systemen. Handig!

Lees meer

Lampen bedienen

 

Ook lampen zijn met behulp van tussenstekkers op afstand te bedienen. Zo staan ze nooit onnodig aan. Zet ze eenvoudig aan of uit via je smartphone, tablet of computer. Maak je gebruik van draadloze systemen? Dan zijn ze binnenkort simpel te koppelen aan iungo.

Lees meer

 

 

foto-tussenstekker

Automatisch besparen

 

In combinatie met tussenstekkers helpt iungo je automatisch besparen. Dankzij de ingebouwde tijdschakelfunctie staat de tv, tv-decoder, geluidsinstallatie of printer nooit meer onnodig aan of in stand-by. Stel eenmalig de gewenste tijden in en besparen gaat vanzelf.

zonnepanelen meten

 

Heb je zonnepanelen? Dan wil je natuurlijk weten wat ze presteren. iungo laat zien hoeveel energie je zonnepanelen opleveren en vergelijkt dit met je eigen verbruik. Zo zie je direct wat je van de zon hebt gekregen.

Lees meer

 

 

 

icon-zonnepanelen

 

Bestel iungo eenvoudig via onze webshop.  BESTELLEN